Näytetään raportti yrityksistä kerätä tietojasi Internetissä

Näin voit näyttää raportinyrityksistä kerätä tietojasi Internetissä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Yksityisyys-osioon
  3. Valitse Yksityinen selaus -komponentti ja napsauta Asetukset-painike-kuvaketta.

Tämä avaa Yksityisen selauksen asetukset-ikkunan.

Jos komponentti on pois käytöstä, ota se käyttöön asettamalla kytkin ikkunan yläosassa Käytössä-asentoon.

Ikkuna näyttää kootun raportin, jossa on tietoja yrityksistä kerätä tietojasi verkkotoimintasi aikana.

Voit myös tarkastella raporttia tiedonkeruuyrityksistä selaimessa tai sovelluksen suorituskykyraportissa.